Skip to main content

Nous camions de GNC de Jarfels per la recollida de restes vegetals del servei Barri Net

L’empresa municipal Jarfels incorpora al seu servei un total de 6 camions de GNC (Gas Natural Comprimit) per la recollida de les restes vegetals del servei Barri Net dins el pla de renovació de la seva flota de vehicles.
Els nous camions disposen d’una grua motoritzada de darrera generació i d’una caixa basculant que permet carregar fins a 18m³ de restes vegetals.
Els nous vehicles inclouen característiques tècniques que permetran reduir les emissions actuals de CO2, NOx i partícules PM-10.
Estan dissenyats per cobrir les necessitats específiques provocades pels canvis que ha anat experimentant el servei al llarg dels anys.
Són vehicles amb més capacitat de càrrega i de transport d’eines, més confortables pels treballadors i estan dotats de les darreres tecnologies per tal de garantir un servei eficient i reduir la contaminació.

Imatges dels nous camions GNC / RAMON JOSA

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó d acord, acceptes l ús d aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad